Døgnvagt
Service & support
Kontakt mig
Organisation 3

En fleksibel organisation!

For CS electric er det vigtigt, at vores organisation er fleksibel i forhold til at løse de opgaver, vores kunder stiller os. Samtidig har vi designet vores organisation således, at den afspejler de ydelser og kompetencer, som vi leverer. 

Organisation

Vores organisationsdiagram er først og fremmest et aktivt ledelsesværktøj, som vi bruger til at illustrere ledelse, roller og ansvar.

Organisationsdiagram

Den daglige drift i CS electric forgår i tre forretningsområder:

  • Solutionafdelingen håndterer mere komplekse ordrer såsom design af nye løsninger eller videreudvikling af eksisterende løsninger, som inkluderer el-, automation-, robot- eller datateknologi.
  • Serviceafdelingen står for service i forbindelse med installation, montage, idriftsættelse, test og fejlfinding.
  • Tradingafdelingen har det daglige operationelle ansvar i forbindelse med salg og ordrehåndtering af komponenter og reservedele.

De tre afdelinger supporteres af fire stabsfunktioner i form af Økonomi & Administration, HSEQ, Forretningsudvikling og Salg.

Ledelse

Direktionen og en ledergruppe udgør den samlede ledelse i CS electric. Den samlede ledelse er ansvarlig for at varetage virksomhedens generelle drift, værdiskabelse og fremtidige udvikling.

Ledelsesmodel

Direktionen arbejder på det strategiske og taktiske niveau, mens ledergruppen arbejder på det taktiske og operationelle plan. På den måde varetages virksomhedens interesser både på kort, mellemlang og lang sigt.