skip to Main Content
comp_280

Kompetencer

Vores kompetencer

Vores ydelser er ofte rettet mod nogle af de mest kritiske processer hos vores kunder. Mange års daglig tilstedeværelse på fabriksgulvet og om bord på tankskibe og andre fartøjer har lært os, hvor vigtigt det er, at vi gør vores arbejde rigtigt. Vi er meget bevidste om det ansvar, vi påtager os, og vil gå langt for at altid levere den rette teknologiske løsning til tiden og inden for budgettet.

Automation

Vores intelligente automationsløsninger sørger for at reducere omkostningerne, forbedre kvaliteten og øge kapaciteten hos vores kunder. Vi udvikler og integrerer alle slags automatiseringsprojekter såsom styringer, eltavler, PLC, HMI, SCADA, servo, drives, robotteknologi og store turnkey-projekter.

Service og vedligehold

Takket være vores dygtige og globalt erfarne teknikere er vi i stand til at yde worldwide service på alle niveauer i alle typer af miljøer. Vi er i stand til at reagere på kort varsel og sørger altid for, at vores serviceteknikere medbringer det nødvendige udstyr. Vores professionelle set-up omfatter 24 timers service 365 dage om året.

Optimering

Mange års erfaring blandt vores veluddannede arbejdsstyrke er med til at sikre en effektiv drift og optimal udnyttelse af ressourcerne hos vores kunder. Gennem optimering sikrer vi kundens investeringer og sørger for, at vores kunder forbliver konkurrencedygtige. Vi optimerer på alt fra en enkelt maskine til en hel fabrik – ligesom vi også har specialiseret os inden for energioptimering.

Kurv

Kurv

Varen er fjernet. Fortryd

Indtast venligst din email adresse E-mail og kodeord er ikke korrekt eller e-mailen findes ikke.

Skjul Du skal angive dit kodeord

Glemt dit koderod?

Indtast venligst dit navn

Indtast venligst din adresse

Indtast venligst postnummer Indtast venligst by

Please enter your country

Indtast venligts dit telefonnummer

Indtast venligst din email adresse

You must accept our terms to be able to signup

Glemt dit kodeord? Indtast venligst din email adresse.
Du vil herefter modtage en mail med et link til ændring af din adgangskode.

Error message here!

Tilbage til login

Close
Back To Top