Døgnvagt
Service & support

Der opkræves et gebyr for at benytte vores døgnvagt

Kontakt mig
Medarbejdere2

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv – Mød dem her

Det rigtige mindset

Når vi siger, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv, kræver det også, at vi sætter handling bag ordene. At sætte handling bag ordene er efter vores opfattelse essensen af godt og troværdigt lederskab, hvilket vi vægter utroligt højt. CS electric skal være et godt sted for alle!

Vores fælles identitet

CS electric har defineret og beskrevet sin helt egen identitet, som udgør fundamentet og DNA’et i virksomheden. Identiteten handler først og fremmest om vores mindset og definerer de adfærdsmønstre samt den kultur, der er essentiel for virksomhedens eksistens. 

Læs mere

Uopfordrede ansøgninger

Det er medarbejdere med det rigtige mindset, der udvikler CS electric, og derfor er vi konstant på udkig efter nye kollegaer med det rigtige mindset. Virksomhedens succes afhænger af vores medarbejdere. Du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning

Ledige job
Department Manager til Marine
Marine | Esbjerg
Projektledere til Marine
Marine | Esbjerg
Elektriker til industri/installation
Operations | Esbjerg

Medarbejderne

"Jeg udvikler mig hver dag"

Jan har været i CS electric igennem mere end 20 år og sidder i dag i vores serviceafdeling med ansvar for en portefølje af servicekunder. Jan er altid i godt humør og utrolig serviceminded, hvilket ikke kun vores kunder og vi som virksomhed nyder godt af. I sin fritid er Jan også en dedikeret træner for nogle unge håbefulde håndboldspillere.
Jan Christiansen
|
Service Portfolio Manager

”Vi har en god kultur i firmaet”

Charlotte er kvinde i en ellers mandsdomineret verden, som bidrager aktivt til kulturen igennem hendes imødekommende og smilende personlighed. Herudover er Charlotte en kvalitetsbevidst og dygtig tavlebygger, som har fejret 25-års jubilæum i CS electric. Ved siden af arbejdet er hun ivrig cykelmotionist, hvor hun sammen med en gruppe af veninder besøger de danske landeveje.
Charlotte Nygaard
|
Panel Builder

”Vi er gode til at arbejde sammen”

Thomas sidder til daglig i vores solutionafdeling, hvor han arbejder med design og udvikling af automationsløsninger. Thomas er tidligere stressramt, og for ham er det vigtigt, at arbejdspladsen har forståelse for hans historik og giver ham den frihed, der skal til. Thomas bruger en del af sin fritid i sit hobbyværksted, hvor han søger fordybelse i andre håndværksmæssige færdigheder end dem, han til dagligt beskæftiger sig med.
Thomas Møller Pedersen
|
Hardware & Software Engineer