Døgnvagt
Service & support
Kontakt mig
Medarbejdere2

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv – Mød dem her!

Det rigtige mindset

Når vi siger, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv, kræver det også, at vi sætter handling bag ordene. At sætte handling bag ordene er efter vores opfattelse essensen af godt og troværdigt lederskab, hvilket vi vægter utroligt højt. CS electric skal være et godt sted for alle!

Vores fælles identitet

CS electric har defineret og beskrevet sin helt egen identitet, som udgør fundamentet og DNA’et i virksomheden. Identiteten handler først og fremmest om vores mindset og definerer de adfærdsmønstre samt den kultur, der er essentiel for virksomhedens eksistens. 

Læs mere

Nye talenter søges

Det er medarbejdere med det rigtige mindset, der udvikler CS electric, og derfor er vi konstant på udkig efter nye kollegaer med det rigtige mindset. Virksomhedens succes afhænger af vores medarbejdere. Du altid velkommen til at give os et kald eller sende os en uopfordret ansøgning.

Send ansøgning

Ledige job
Hardware Engineer - Automationsløsninger hos vores OEM-, industrielle- og maritime kunder
Solution | Esbjerg
Software Engineer - Automationsløsninger til OEM-, industrielle- og maritime kunder
Solution | Esbjerg
Service Tekniker | Marine
Service | Esbjerg

Medarbejderne

"Jeg udvikler mig hver dag"

Jan har været i CS electric igennem mere end 20 år og sidder i dag i vores serviceafdeling med ansvar for en portefølje af servicekunder. Jan er altid i godt humør og utrolig serviceminded, hvilket ikke kun vores kunder og vi som virksomhed nyder godt af. I sin fritid er Jan også en dedikeret træner for nogle unge håbefulde håndboldspillere.
Jan Christiansen
|
Service Portfolio Manager