Døgnvagt
Service & support

Der opkræves et gebyr for at benytte vores døgnvagt

Kontakt mig
DSCF 52x

Vi bidrager aktivt til, at dine skibe performer effektivt og bæredygtigt

Marine

I 50 år har CS electric serviceret marine branchen nationalt og globalt med blandt andet udvikling af nye systemer til energioptimering, samt opgradering og vedligehold af eksisterende systemer. Derfor forstår vi branchen og vigtigheden af at flåden performer under konkurrencedygtige forhold, såvel økonomiske som energi- og miljømæssige.

Rådgivning

Hvordan kan jeg minimere energiforbruget på mit skib? Hvorfor får jeg konstant fejlmeldinger på mit system til ballastvand? Hvordan kan landstrøm bidrage til, at min flåde lever op til IMO’s målsætninger omkring reduktion af drivhusgasser? Hvordan sikrer jeg, at min flåde fremstår moderne, pålidelig og sikker?

Udfordringerne og spørgsmålene er mange, når man skal sikre en konkurrencedygtig, fleksibel, effektiv og bæredygtig flåde, der skal være den absolut bedste til det, den gør; nemlig at bidrage aktivt til søens infrastruktur og logistik.

Hos CS electric hjælper vi gerne med rådgivning i forbindelse med energioptimering, retrofitting af eksisterende systemer, udvikling af nye systemer, installationsopgaver, fejlfinding, globale service koncepter eller nye reservedele. Vores forretning er at gøre jeres forretning bedre.

Solutions

Uanset om det gælder retrofitting og opgradering af eksisterende systemer eller udvikling og design af nye systemer, er CS electric din loyale og kompetente maritime samarbejdspartner.

Vi supporterer mange af de hovedsystemer, som man finder ombord på skibene indenfor propulsion, distribution, auxiliary, monitoring, comfort, energy efficiency samt deck equipment. Vi leverer moderne og fuldt integrerede løsninger, der tilsikrer færre driftsstop, automatisk styring af såvel bemandede som ubemandede processer, overvågning, samt forbedret beslutningsgrundlag igennem brug af data til øget energioptimering og sikkerhed.

Vi er din full-service leverandør af teknologiløsninger, og vi varetager alt fra projektstyring, design, engineering, indkøb, produktion, installation og idriftsættelse til test og endelig aflevering.

Service

I den maritime industri kan nedbræk og havari have såvel store sikkerhedsmæssige som økonomiske konsekvenser. Den værst tænkelige situation, der kan opstår ombord på et skib er brand, og en stor del af alle brande opstår på grund af fejl i det elektriske udstyr eller de elektriske systemer.  

CS electric tilbyder global marine service 24/7/365. Vi bistår med service, vedligehold, fejlfinding og reparation af udstyr og systemer indenfor LV og MV electrical distribution samt automations løsninger til styring af auxiliary systemer. Vi investerer det, der skal til og lidt mere, så dit skib performer under optimale betingelser. 

Vi tilbyder desuden skræddersyede serviceaftaler, der sikrer forbyggende vedligehold på kritiske systemer. Dermed minimeres risikoen for uventede driftstop, som kan medføre øgede driftsomkostninger og forsinkelser.

Spares

CS electric har igennem mange år opbygget en portefølje af vigtige strategiske samarbejdspartnere, der giver os mulighed for at tilbyde salg, lagerlægning og distribution af vitale tekniske komponenter og reservedele til levering i hele verden.

Vores produktportefølje indeholder blandt andet elektrisk udstyr og komponenter, PLC'er, HMI displays, motorer, gear, frekvensomformere, softstartere, sensorer, pumper m.m. fra producenter som Omron, CG Emotron, Bonfiglioli, Schneider, ABB, Baumer med mange flere.

Uanset om du ønsker en-til-en udskiftning eller konvertering til et andet brand, så hjælper kompetente medarbejdere med den helt rigtige produktløsning for dig. Vi garanterer kort responstid og er samtidig lagerførende indenfor flere produkttyper, hvilket betyder kort leveringstid og i sidste ende maksimal værdi for dit skib.

Kontakt
Jesper N. Bakkensen
Jesper Nim Bakkensen
Senior Trading Manager | Marine
John 01
John Hansen
Manager | Marine
Henrik Knudsen 01
Henrik Knudsen
Solution Portfolio Manager | Marine