Døgnvagt
Service & support

Der opkræves et gebyr for at benytte vores døgnvagt

Kontakt mig
stock photo frozen red raspberries in sorting and processing machines 3392153272x

Vi hjælper din virksomhed med at producere smartere, mere effektivt og bæredygtigt

Industri

Kunder og slutbrugere til industrien stiller stadig større krav til konkurrenceevne og miljø, når det handler om fremstilling. Hos CS electric har vi dedikeret os selv til at hjælpe vores industrikunder med at minimere omkostninger og deres aftryk på miljøet igennem brug af teknologi i deres fremstillingsproces. Det gør vi blandt andet, når vi designer nye løsninger samt ved opgradering og vedligehold af eksisterende løsninger. Vi forstår vigtigheden af, at industrien performer under konkurrencedygtige forhold, såvel økonomiske som energi- og miljømæssige.

Rådgivning

Hvordan ser fremtidens fabrik ud? Hvilke teknologier kan jeg med fordel bruge i min fremstillingsproces? Hvordan kan jeg minimere energiforbrug og spild i min produktion? Hvorfor skal jeg overveje at introducere robotter i mit produktionsmiljø, og hvilken værdi vil det skabe? Hvorfor får jeg konstant fejlmeldinger på mit palleteringssystem? Hvordan sikrer jeg, at min produktion fremstår pålidelig, bæredygtig og sikker? 

Udfordringerne og spørgsmålene er mange, når man skal sikre en konkurrencedygtig, effektiv og bæredygtig produktion, der skal efterleve de krav, som fremtiden stiller.

Hos CS electric hjælper vi gerne med rådgivning i forbindelse med udvikling og design af nye løsninger, opgradering af eksisterende løsninger, fejlfinding, idriftsættelse, service koncepter eller nye reservedele. Vores forretning er, at gøre jeres forretning bedre!

Solutions

Uanset om det gælder opgradering af eksisterende systemer eller design og udvikling af nye systemer, er CS electric din loyale og kompetente industrielle samarbejdspartner, når det handler om automatisering af jeres produktionsmiljø.

Vi leverer værdiskabende og fuldt integrerede løsninger indenfor el-, automation-, robot- og datateknologi. Vi understøtter industriens behov i forhold til øget effektivitet via automatisering af såvel bemandende som ubemandede processer, samt styring, monitorering og energioptimering af essentiel produktionsudstyr. Alt sammen med fokus på at styrke jeres konkurrenceevne og skabe en bæredygtigt produktion med et sundt arbejdsmiljø.  

Vi er din full-service leverandør af teknologiløsninger, som varetager alt fra projektstyring, design, engineering, indkøb, produktion, installation, idriftsættelse, test og aflevering.

Service

I industrien kan driftstop have såvel store sikkerhedsmæssige som økonomiske konsekvenser. Det handler om at have et effektivt og driftsikkert produktionsapparat, der understøtter virksomhedens behov, og det er her CS electric kommer ind i billedet. 

CS electric leverer service 24/7/365 og tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der tilsikrer forbyggende vedligehold på kritisk udstyr og systemer, som dermed minimerer risikoen for uventet driftstop og dermed øgede driftsomkostninger. 

I tilfælde af at uheldet skulle være ude, bistår vi med fejlfinding på og reparation af styretavler og andre high-end systemer indenfor el-, automations- og robotteknologi. Desuden tilbyder vi online support på netværksbaserede løsninger, hvilket medfører, at vi hurtigt kan komme en eventuel problemstilling til livs. Vi investerer det, der skal til, og lidt mere, for at din produktion kommer tilbage i drift hurtigst muligt.  

Spares

CS electric har igennem mange år opbygget en portefølje af strategiske samarbejdspartnere, der giver os mulighed for at tilbyde salg, lagerlægning og distribution af tekniske komponenter og reservedele til levering i hele verden.

Vores produktportefølje indeholder blandt andet PLC'er, HMI displays, motorer, gear, frekvensomformere, softstartere, sensorer, pumper, robotter m.m. fra producenter som Omron, CG Emotron, Bonfiglioli, Schneider, Beckhoff, Baumer, TECHMAN og mange flere.

Uanset om det vedrører en-til-en udskiftning, eller konvertering til et andet brand, så hjælper vores fleksible og kompetente medarbejdere med den helt rigtige produktløsning for dig. Vi garanterer kort responstid og er samtidig lagerførende indenfor flere produkttyper, hvilket betyder dag-til-dag levering og i sidste ende maksimal værdi for din virksomhed.

Kontakt
Jan Christiansen
Jan Christiansen
Service Portfolio Manager | Industry