Døgnvagt
Service & support
Kontakt mig
windmill

Vi supporterer energisektoren med bæredygtige el- og automationsløsninger

ENERGI

På trods af at vi i dag har teknologier til rådighed, som forbruger energi smartere, så stiger det globale behov for energi i takt med, at vi bliver flere mennesker, og levestandarden i store dele af verdenen øges. CS electric bistår energisektoren med bæredygtige løsninger indenfor el- og automationsteknologi i deres evindelige jagt på at producere mere miljøvenlig energi. 

Rådgivning

Hvordan designer man den bedst tænkelige styring til vores anlæg? Hvilke teknologier kan jeg med fordel bruge i forhold til overvågning af min energiproduktion? Hvordan sikrer jeg, at mit anlæg fremstår pålideligt, bæredygtigt og sikkert? 

Udfordringerne og spørgsmålene er mange, når man skal sikre en konkurrencedygtig og effektiv produktion af energi, der skal efterleve de bæredygtige krav, som omverden stiller.

Hos CS electric hjælper vi gerne med rådgivning i forbindelse med udvikling og design af nye løsninger til styring og overvågning af energiproduktion, opgradering af eksisterende løsninger, fejlfinding, idriftsættelse, service koncepter eller nye reservedele. Vores forretning er, at gør jeres forretning bedre!

Solutions

Uanset om det gælder opgradering af eksisterende automationsløsninger eller udvikling af nye, så er CS electric din loyale og kompetente samarbejdspartner indenfor energisektoren. Det være sig indenfor de bæredygtige energikilder som vind og biomasse, men også de mere konventionelle energikilder såsom kul og naturgas.  

Vi leverer blandt andet moderne og fuldt integrerede automationsløsninger, der understøtter mange af de behov, vi finder i forbindelse med produktion af energi. Det være sig alt lige fra udvikling af nyt testudstyr til vindmøller, til kedelstyringer og meget andet. 

Vi er din full-service leverandør af teknologiløsninger, som varetager hele værdikæden fra projektstyring, design, indkøb, produktion, installation, idriftsættelse og test til færdig aflevering.

Service

For en OEM leverandør kan uventede driftstop have såvel store sikkerhedsmæssige som økonomiske konsekvenser. 

CS electric leverer service 24/7/365 og tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der tilsikrer forbyggende vedligehold på kritisk udstyr og systemer, som dermed minimerer risikoen for uventet driftstop med øgede driftsomkostninger til følge.

Skulle uheldet være ude, bistår vi med fejlfinding på og reparation af styretavler og andre high-end systemer indenfor el-, automationsteknologi. Desuden tilbyder vi online support på netværksbaserede løsninger, hvilket medfører, at vi hurtigt kan komme en eventuel problemstilling til livs. Vi investerer det, der skal til, og lidt mere, så dit anlæg kommer tilbage i drift hurtigst muligt.  

Spares

CS electric har igennem mange år opbygget en portefølje af strategiske leverandører, der giver os mulighed for at tilbyde salg, lagerlægning og distribution af tekniske komponenter til levering i hele verden.

Vores produktportefølje indeholder blandt andet PLC'er, HMI displays, motorer, gear, frekvensomformere, softstartere, sensorer, m.m. fra producenter som Omron, CG Emotron, Bonfiglioli, Schneider, Baumer og mange flere.

Uanset om det vedrører en-til-en udskiftning, eller konvertering til et andet brand, så hjælper vores fleksible og kompetente medarbejdere med den helt rigtige produktløsning for dig. Vi garanterer kort responstid og dag-til-dag levering på lagerførende varer.

Kontakt
Dennis Mathiasen
Dennis Ø. Mathiasen
Head of Solution
Henrik Thygesen
Henrik Thygesen
Solution Portfolio Manager | Energy
Henrik Frederiksen
Henrik Frederiksen
Service Portfolio Manager | Energy
Søren Mathiasen
Søren Mathiasen
Chief Executive Officer