Døgnvagt
Service & support

Der opkræves et gebyr for at benytte vores døgnvagt

Kontakt mig
Teknik lille

Vi er marine-, industri- og energisektorens teknologipartner

Brancher

Igennem 5 årtier har vi opbygget en dyb forståelse for vores kunders forretningsgange og processer, og derfor kan vi gøre en forskel. Uanset om vi arbejder på et skib i den maritime sektor, i et produktionsmiljø i industrien eller på et kedelanlæg i energisektoren, så ved vi, at teknologi kan påvirke vores kunders konkurrenceevne positivt. Vores forretning er at gøre jeres forretning bedre!  

Marine
DSCF 52x

Marine

CS electric har igennem 50 år serviceret marinebranchen nationalt og globalt med blandt andet design og udvikling af nye systemer til energioptimering, samt opgradering og vedligehold af eksisterende systemer. Det medfører, at vi i dag forstår branchen og vigtigheden af, at ens flåde performer under konkurrencedygtige forhold. Vi supporterer i hele værdikæden – ligefra den indledende sparring til servicering af de enkelte systemer ombord.
Gå til Marine
Industri
stock photo frozen red raspberries in sorting and processing machines 3392153272x

Industri

Kunder og slutbrugere til industrien stiller stadig større krav til konkurrenceevne og miljø, når det handler om fremstilling. Hos CS electric har vi dedikeret os selv til at hjælpe vores industrikunder med at minimere omkostninger og deres aftryk på miljøet igennem brug af teknologi i deres fremstillingsproces. Vi forstår vigtigheden af, at industrien performer under konkurrencedygtige forhold, såvel økonomiske som energi- og miljømæssige.
Gå til Industri
Energi
windmill

Energi

På trods af at vi i dag har teknologier til rådighed, som forbruger energi smartere, så stiger det globale behov for energi i takt med, at vi bliver flere mennesker, og levestandarden i store dele af verdenen øges. CS electric bistår energisektoren med bæredygtige løsninger indenfor el- og automationsteknologi i deres evindelige jagt på at producere mere miljøvenlig energi. Det være sig indenfor de bæredygtige energikilder som vind og biomasse, men også indenfor de mere konventionelle energikilder.  
Gå til Energi
Kontakt